Na een korte periode van onduidelijkheid, onzekerheid en het stoppen van streamingdienst Mixer, vroeg men zich vooral af:”Wat nu?” Ninja laat weten dat hij een contract getekend heeft bij Twitch en dat hij hiermee een nieuw hoofdstuk begint.

Voor wie het nog niet wist: sinds 23 juli is streamingdienst Mixer niet meer. De grootste namen die daarheen zijn getrokken (tegen forse betaling) waren onder andere Ninja en Shroud. Nu hoorde we onlangs dat Shroud een herintreden gemaakt heeft bij Twitch en op zijn eerste dag terug ruim een half miljoen kijkers had. Ninja is wellicht een nóg grotere naam en maakt dus ook zijn weg terug naar Twitch, alwaar hij een contract tekende.

Gisterenavond (Nederlandse tijd) was het zover. Ninja streamde een kleine 10 uur, speelde wat Fall Guys en wat Among Us met o.a. TimTheTatman en DrLupo.  Voordat het hele zooitje live ging waren er al pakweg 115.000 mensen aan het kijken, simpelweg wachtend op een aflopende timer en stroomden de betaalde abonnementen al binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s