Afgelopen donderdag was de Ubisoft Forward, waar onder andere de remake van Prince of Persia: The Sands of Time bekend is gemaakt. Verder zagen we updates voor Hyperscape, Rainbow Six Siege en meer!

Eerder was al gelekt dat Prince of Persia: The Sands of Time in de maak was, maar nu is het officieel. De remake verschijnt op 21 januari 2021 op Playstation 4, Xbox One en PC, en zullen ook speelbaar zijn op toekomstige consoles. Voor de remake is dezelfde voice acteur, Yuri Lowenthal, gevraagd als voor de oorspronkelijke editie uit 2003.

 

Verder maakte Ubisoft bekend dat Immortals: Fenyx Rising op 3 december verschijnt. Deze game was eerder aangekondigd als Gods and Monsters, maar is volgens Ubisoft inmiddels zodanig gewijzigd dat daar een nieuwe naam bij hoort. In Fenix Rising speel je als Fenyx, een demigod die het Griekse godendom moet redden van de ondergang. De game verschijnt op Playstation 4 en Playstation 5, Xbox One, Series X en Series S, Nintendo Switch, PC en Stadia.

 

Daarnaast werd ook de terugkeer van Scott Pilgrim vs. The World aangekondigd, voor de 10e anniversary van de populaire 2D-game. Deze game verscheen oorspronkelijk op Playstation 3 en Xbox 360, maar werd in 2014 offline gehaald. Rond de feestdagen komt Scott terug, in The Complete Edition, voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia en PC.

 
Verder kregen we ook te zien dat Sam Fischer een speelbare operator gaat worden in Rainbow Six Siege. In een ‘animated short’ krijgen we te zien dat de doorgewinterde held, verantwoordelijk voor een ontzettend succesvolle serie, zijn weg baant naar de Rainbow Six Siege uitbreiding. 
 

 
Ook nog nieuws over Hyperscape, de relatief succesvolle battle royale game uit de Ubisoft keuken: de game gaat namelijk een Turbo Mode toevoegen. Deze turbo mode moet de snelheid van de game (zoals de naam al verklapt) verhogen. Deze modus wordt 15 september al toegevoegd!
 

 
Ook Watch Dogs Legion kwam even aan bod, waarbij praktisch dezelfde opzet als voorgaande 2 keren werd aangehouden. Je kan de hele stad rekruteren, ieder heeft zijn eigen plus- en minpunten, de ene is goed voor hacken, de andere is simpelweg oud. Wat echter wél nieuw nieuws was, is dat we een oude bekende gaan zien. Watchdogs Legion zal namelijk Aiden Pearce terug laten komen in de London based game. Aidan Pearce was de naam van de antagonist in de eerste Watch Dogs game.
 

 
Als stunt-kers op de taart kregen we ook nog een nieuwe game te zien van de studio die ons eerder Steep bracht, namelijk de game Riders Republic. De game doet een beetje aan zoals Steep, echter kun je hierbij met de fiets, snowboard, ski’s of (rocket powered) wingsuit de gekste capriolen uithalen, met de keuze uit een scala van verschillende soorten maps, type voertuigen en allerlei events zoals X-Games en Red Bull Rampage. 
 

 

Liever de hele livestream terugkijken? Dat kan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s