Mediatonic de developer achter Fall Guy’s: Ultimate Knock-out heeft een enquête online geplaatst om spelers de kans te geven hun mening te laten uiten over welke levels ze wel of niet leuk vinden.

Fall Guys was onverwachts een groot succes en de makers hebben er alles aan gedaan om alle problemen die er in het begin waren op te lossen. Nu seizoen 2 van start is, willen ze meer vooruitkijken en daarmee dus ook brengen wat de mensen graag in hun game zien. In dit geval gaat het over welke levels mensen leuk vinden en welke ze liever nooit meer zien. Mocht je nog niet mee genomen zijn in de “Among Us”-hype of vind je deze game gewoon nog steeds leuk, Help de devs een handje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s