Zoals we onlangs al meekregen, heeft Cyberpunk 2077 onlangs de “Gold”-status bereikt, wat betekent dat de game in productie kan. Inmiddels leren we ook steeds meer over de game met de updates die langzaam vanaf CD Projekt Red binnen komen.

Onlangs zagen we in een video al voorbij komen dat vervoer een groot onderdeel gaat zijn van Cyberpunk 2077, wat belangrijk is om je een weg te bewegen door Night City. Elke wagen en motor zijn is tot in zijn detail uitgewerkt, hoe groot of klein deze ook zijn. Van een moderne mini-wagen die aan elkaar hangt met tape, luxe voertuigen met de nieuwste technologie tot aan muscle-cars om te street-racen of er tussenuit te peren om de politie te vermijden. Ook zijn er trucks en tanks te verkrijgen in de game, voor de brute kracht. Mocht het allemaal net niet zijn? Geen probleem, want er is ook een balans tussen deze types met de Hypercars. Toch liever voor een klassieker? Ook daar heeft Cyberpunk 2077 wat voor je, met een 1977 Porsche 911, die dus 100 jaar oud gaat zijn in de game.

Mocht de auto nou niet helemaal je ding zijn, is er ook nog de mogelijkheid om je haren te laten wapperen door de wind van Night City terwijl je op een motor zit. Zoals de meeste mensen weten maakt Keanu Reeves deel uit van de game, echter weet niet iedereen dat naast acteur, de beste man ook een motor-merk heeft genaamd Arch Motorcycle Company, wat hij oprichtte in 2011 samen met Gard Hollinger. Dit betekende natuurlijk een gouden kans voor zowel de motor fabrikant alsmede voor CD Project Red, om de motors in de game te verwerken. Hierdoor zal ook het nieuwe model, de Method 143, of in ieder geval een futuristische versie hiervan, beschikbaar worden in de game.

Ook is er gedacht aan de modieuze kant van de zaak in Cyberpunk 2077, met alle “styles” die er te vinden zijn. Hierbij zal je alle verschillende styles terug kunnen vinden in auto’s, kleding, wapens en implantaten. Er zijn 4 styles die de hoofdlijnen aangeven: Kitsch, Entropism, Neomilitarism en Neokitsch, die allemaal hun eigen varianten, geschiedenis en variabelen hebben. Check de video hieronder om een indruk te krijgen van alle verschillende kleuren, stijlen en variaties.

Na al het nieuws over “Rides” en “Styles” kunnen we natuurlijk niet zonder muziek en laten de heren van Run the Jewel nou net hebben aangekondigd hebben dat ze op het Adult Swim Festival een nieuwe track gaan releasen.

 

De release van Cyberpunk 2077 staat op 19 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s