Mocht je het voor elkaar hebben gekregen om de afgelopen 5 jaar alle mogelijke manieren om Rocket League gratis te krijgen gemist te hebben, dan is er goed nieuws! Vanaf 23 september zal de voetbal/race game gratis te verkrijgen zijn via de Epic Store, dit komt mee met een enorme update.

Van denderend succes mogen we toch wel spreken, als we het hebben over Rocket League, de door Psyonix onwikkelde titel die in 2015 uitkwam. Onlangs werd het bedrijf overgenomen door Epic Games en hierdoor krijgt dit ook de Epic Exclusive treatment, door de game gratis te maken. Verder zal er ook een update plaatsvinden voor cross-platform progressie, waardoor je alles overneemt van het ene account, naar het andere. Ook krijg je de optie om Epic’s “Support-a-creator” toe te voegen in de game, iets wat Fortnite al jaren succesvol doet.

Mocht je de game in het verleden aangeschaft hebben, krijg je van Epic een aantal Legacy Items, waardoor je aanschaf dus daadwerkelijk iets waard is. Hieronder vallen alle Rocket League DLC die je kan spelen vóór release, een “Est 20XX” titel die laat zien in welk jaar je Rocket League voor het eerste speelde, 200+ items die geüpgraded worden naar Legacy kwaliteit, Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro Wheels en de Huntress Player Banner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s