De Zweedse meubelfabrikant gaat samen met één van de grootste elektronicafabrikanten op het gebied van gamen werken aan meubels voor gamers. Het betreft hier een 30-tal aan producten.

De 2 vestigingen van IKEA en ROG die hun locatie hebben in Shanghai, zijn hierbij samen gaan werken en werken aan producten die initieel gericht zullen zijn op de Chinese markt. Hierbij wordt goed gekeken naar wat gamers willen, zowel bij comfort als esthetiek en wordt er zelfs advies gevraagd aan pro-gamers.  Wat we precies gaan zien is nog niet duidelijk, maar een 30-tal producten zullen vanaf februari 2021 in China op de markt komen, waarbij de rest van de wereld later zal volgen.

Dit is niet de eerste keer dat IKEA zich waagt aan de gaming-markt: eerder maakten ze al een prototype van een Ubik stoel, waarbij alle onderdelen op maat gemaakt konden worden voor de gamer (of gebruiker) in kwestie door middel van 3D-printing en technologie. Ook biedt IKEA natuurlijk jaren lang allerlei meubilair aan, dus ergens is het misschien nog wel wat bijzonder te noemen dat IKEA zover nog geen gaming-meubilair in de aanbieding had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s