Nadat CDPR beloftes had gedaan dat de game nu écht op 19 november uit zou komen (in plaats van 16 april of 17 september) is de game helaas wederom uitgesteld. Dit keer geeft de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077 de schuld aan distributieproblemen en schuift de datum door naar 10 december 2020.

zoals CDPR in hun eigen woorden zegt:” The biggest challenge for us right now is shipping the game on current-gen, next-gen, and PC at the same time, which requires us to prepare and test 9 versions of it (Xbox One/X, compatibility on Xbox Series S/X, PS4/Pro, compatibility on PS5, PC, Stadia) while working from home. Since Cyberpunk 2077 evolved toward almost being a next-gen title somewhere along the way, we need to make sure everything works well and every version runs smoothly.”.

Met andere woorden: ze willen er zeker van zijn dat iedere gamer een goede eerste ervaring heeft met de game (dat wil zeggen geoptimaliseerde drivers etc). Of de studio enige imagoschade zal oplopen door deze derde uitstelling is de vraag, maar 21 dagen zou te overzien moeten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s