In het Verenigd Koninkrijk is één bedrijf alvast vooruit aan het lopen op de launch van de PlayStation 5, door nu alvast nieuwe kleuren side-panels aan te bieden en wel in 5 verschillende kleuren en designs.

Het in de UK gebaseerde Platestation 5 verkoopt nu al onofficiële zijpanelen van de nog te lanceren PS5 en het bedrijft hoopt de panelen binnen twee weken van de lancering te kunnen leveren. De platen gaan $39.99 / £ 32.- / € 35.25 kosten (excl. verscheping).

Platestation neemt nu voor de volgende kleuren pre-orders aan op https://www.theplatestation.com/ (zowel voor Digital Only als met disc versies). Cherry red, Chromatic, Indigo Blue, Jungle Camo, Matte Black en hieronder zie je alvast de “met disc” versies.

Persoonlijk mis ik nog een mat oranje versie maar dat kan natuurlijk nog komen. Ga jij je nieuwe PlayStation 5 nog in een nieuw jasje steken? Zo ja, welke kleur? Of hou je het gewoon bij het originele wit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s