Het nieuws dat er Atari hotels zouden komen is overigens niet geheel nieuw, aangezien begin dit jaar de hotels al werden aangekondigd, maar nu is er ook daadwerkelijk artwork voor de hotels naar buiten gekomen en wij geven je graag een kijkje in de toekomstige wereld van Atari.

Gensler, Het architectenbureau achter deze artwork, zegt dat deze afbeeldingen perfect het verleden, het heden en de toekomst van gaming weergeeft in deze hotels. Deze hotels moeten voorzien gaan worden met de modernste technologie en alle ruimte gaan bieden aan esport-events. Atari zou Atari niet zijn als er ook geen arcadehallen zouden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s