Tijdens een game update op YouTube, heeft 2K Games bekend gemaakt dat Civilization 6 een Pirates scenario krijgt.

 

Het Pirates scenario is gebaseerd op Sid Meier’s Pirates! wat in 1987 werd gereleased op de Commodore 64 en was de eerste titel waarin Meier’s naam was verwerkt. In het Pirates scenario in Civ 6 is getracht om de gameplay zoveel mogelijk op het origineel te laten lijken, voor zover mogelijk binnen het spel.

Het nieuwe scenario ondersteund 1 tot 4 spelers, waarin je met je piratenvloot probeert goud en glorie te veroveren als een van de vier facties: Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler en Hoarder met ieder unieke skills. Naast het opnemen tegen de andere pirates zal je je ook moeten verdedigen tegen de Britse, Franse, Spaanse en Nederlandse marines!

De update zal gratis zijn voor iedereen met Civilization 6 en zal naast het Pirates scenario ook enkele bugfixes en balance changes doorvoeren. Op 22 oktober om 17:00 zal iedereen de update kunnen downloaden.

Mocht deze update je hongerig maken naar het origineel, de game is beschikbaar op steam voor € 9,99.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s