CD Projekt Red heeft op 5 oktober 2020 bekend gemaakt dat Cyberpunk 2077 goud is gegaan.

 

Dit betekent dat de game klaar is om op disc te worden gezet en verspreid te worden. In het huidige tijdperk heeft dit natuurlijk niet veel betekenis meer, zeker niet met Day 1 Patches, maar het is wel het teken dat CD Projekt Red (CDPR) bijna klaar is met zijn langverwachte game.

Het nieuws zal waarschijnlijk ook welkom zijn voor het personeel van de ontwikkelaar, die de afgelopen tijd min of meer gedwongen werden om over te werken. Een praktijk waarvan CDPR voorafgaand expliciet had gesteld dit niet van hun personeel te vragen.

Cyberpunk 2077 wordt op 19 november 2020 gereleased voor PC, Xbox One en Playstation 4. Later dit jaar zal het spel ook voor Stadia verschijnen en daarnaast speelbaar zijn op GeForce Now. De next gen versies van de game worden pas in 2021 verwacht, maar mensen die de game op current gen consoles hebben gekocht krijgen die versie wel als gratis upgrade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s