Dacht je dat je met een goeie 175GB toch echt het maximum bereikt had qua grootte in games? Dan dacht je het, zoals velen, verkeerd. Call of Duty: Modern Warfare heeft namelijk de 250GB overschreden.

Oke, nu heb je het natuurlijk niet alleen over Call of Duty: Modern Warfare als losstaande game, maar ook de Special Ops Mode en met name Call of Duty Warzone. In het geval van die laatste game, is het nog steeds zo dat de games onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn volgens Activision en hiermee dus ook de game steeds groter gaat worden.

Inmiddels is het bekend dat je op console bepaalde modes en packs kan deinstalleren/uitschakelen om wat ruimte te besparen, echter is dit op Steam en op Battlenet (de launcher van Activision en Blizzard) niet het geval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s