Het Overwatch League team Boston Uprising heeft op 30 september gratis versies van Overwatch uitgedeeld aan mensen die zich hadden geregistreerd op hun site.

Op dezelfde dag postte de Overwatch League al een cryptische tweet.

Een paar uur later was er door de Boston Uprising een speciale site in het leven geroepen, waar je een gratis versie van Overwatch kon bemachtigen. Naar verluidt waren er enkele honderden codes beschikbaar, maar de site gaf al na snel de mededeling:

“Due to high demand, this form is closed. All eligible entries will receive codes within 72 hours.”

Oorspronkelijk zou de promotie tot 15 januari 2021 duren.

Echter, het gerucht gaat dat meerdere, mogelijk zelfs alle, Overwatch League teams een give-away gaan doen. Het gratis maken van Overwatch is al een veel gehoord gerucht om de game weer nieuw leven in te blazen. Na vier jaar is de rek in aantal spelers eruit en is de titel bijvoorbeeld ook weggevallen in de nominaties voor beste E-Sport titel van 2020 van de Esports Awards. Met de verwachting dat er meer informatie over Overwatch 2 bekend gemaakt zal worden op de online Blizzcon in februari 2021,  lijkt dit een poging te zijn om de playerbase voor de release van het nieuwe deel nog te vergroten.

Mocht je dus fan zijn van de Overwatch League en kans willen maken op de give away, hou dan de socials van de teams in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s