De standaard SSD van de Xbox Series X heeft een totale inhoud van 1TB, wat gezien de grootte van de huidige generatie games niet eens enorm is, maar nu blijkt het zo te zijn dat er een kleine 200GB nodig is voor de OS van de Xbox Series X.

Dit nieuws komt voort uit een hands-on preview door Michael Higham van Gamespot. Na het bekijken en bestuderen van de Xbox Series X, bleek dat er bij start-up slechts 802GB installatieruimte beschikbaar was. Nu is het wel zo dat de versie die GameSpot in handen kreeg, niet de uiteindelijk consumentenversie is. Inmiddels is het wel bekend dat de Xbox Series uit te breiden zijn met een een “memory card” a €220,-.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s