The Game Awards gaan dit jaar uitgereikt worden op 10 December en zal live uitgezonden worden vanuit drie verschillende locaties over de hele wereld, namelijk Los Angeles, Londen en Tokio.

A multiworld of wonders awaits… zo zegt Geoff Keighley het zelf in zijn tweet. Natuurlijk zijn mensen benieuwd wie welke awards wint dit jaar, maar veel mensen zijn vaak nog benieuwder naar welke games er allemaal weer worden aangekondigd. Van vorig jaar herinneren we nog games als Godfall, Sons of the Forest en Senua’s Saga: Hellblade 2. 2019 Was natuurlijk ook het jaar dat we in deze show “Project Scarlett” omgedoopt zagen worden in de “Xbox Series X“.

 

Het kan overigens nog best spannend worden want het kan goed zijn dat Cyberpunk 2077 dit jaar niet eens mee kan/mag doen. Vorig jaar sloten de aanmeldingen op 15 november, wat lastig is aangezien Cyberpunk de release datum op 19 november heeft. Wat zou volgens jou Game of the year moeten zijn en waarom?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s