Iedereen die wel eens van K-pop heeft gehoord, kent BTS. De populaire Koreaanse groep brak al meerdere records, reisde meerdere malen de wereld over en haalde meerdere malen platina met hun vele hits, maar nu maken Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V en Jungkook zich op 25 september ook een weg richting Fortnite met als reden, de choreografische video van hun single ‘Dynamite’.

Eerder zagen we Travis Scott, Marshmello en een scene van Rise of Skywalker, maar nu gaan we ook de première van de choreografische versie van ‘Dynamite’ meemaken in Fortnite. De populaire game lijkt de laatste tijd een beetje de hype te verliezen, maar met het terugkeren van Ninja naar Twitch en acties zoals deze, lijkt het succes van Fortnite nog geen einde te kennen. Wil je het concert meemaken? Fortnite is gratis te downloaden in de Epic Store, PlayStation 4, Xbox en de Nintendo Switch. De video zal op 25 september om 23:00 Nederlandse tijd plaats vinden in de Fortnite’s Party Royale mode (de modus waar niemand elkaar neer kan schieten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s