Eerder vanavond vond de “multiplayer reveal stream” van Call of Duty: Black Ops Cold War plaats waarin Treyarch ons wat meer vertelde en wat liet zien met betrekking tot de multiplayer modes in de shooter. Ook bevestigden zij dat de multiplayer beta in meerdere fases in oktober zal plaatsvinden.

Voor Call of Duty-fans zal onderstaand schema niet vreemd klinken. De eerste sessies zijn speciaal voor gamers die een pre-order voor Cold War hebben staan en later mag de rest zich er ook bij voegen. Zoals eerder bekend gemaakt begint de beta op de PlayStation 4 op 8 oktober, gevolgd door de PC en Xbox One op 15 oktober. Hieronder een overzicht met alle datums per platform:

  • Weekend 1: PlayStation 4 exclusieve beta
    Het eerste beta-weekend begint op dinsdag 8 oktober en loopt tot en met maandag 18 oktober. Kleine kanttekening: Donderdag 8 en vrijdag 9 oktober is de beta enkel beschikbaar voor gamers die Cold War hebben gepreorderd voor de PS4 en/of PS5. Van zaterdag 10 tot en met 12 oktober is de beta voor alle PlayStation 4 gamers toegankelijk.
  • Weekend 2: PlayStation 4, Xbox One en PC (Crossplay)
    Het tweede beta-weekend loopt van donderdag 15 tot en met maandag 19 oktober en beslaat alle platformen. Voor PC en Xbox gamers geldt echter dat donderdag 15 en vrijdag 16 oktober gereserveerd zijn voor mensen met een pre-order. PlayStation 4-gamers mogen het hele weekend aanschuiven. Voor PC gamers geldt dat zij een Battle.net account moeten hebben.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt 13 november voor de PC, PS4, Xbox One en Xbox Series X. De game verschijnt ook nog voor de PlayStation 5, maar wanneer dat is, is afhankelijk van de datum waarop de console uitkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s