Gisteren kon Microsoft al niet anders dan de Xbox Series S officieel aan te kondigen na een aantal leaks. Ze laten er daar geen gras over groeien en vandaag maakt men dan eindelijk de release datum en de prijs (zij het voor de Verenigde Staten) van de langverwachte Xbox Series X bekend.

[UPDATE] Inmiddels is bekend dat de Xbox Series X in Nederland €499 gaat kosten. De Xbox Series S kost €299.

Vanaf 10 november is de nieuwe console van Microsoft verkrijgbaar en de prijs zal in de Verenigde Staten uit komen op $499. Geen grote verrassing voor wat betreft de prijs en hoewel we al wisten dat de Series X in november zou moeten verschijnen is het wel zo lekker om nu ook een harde datum te hebben. Een pre-order plaatsen kan binnenkort al; vanaf 22 september gaat die mogelijkheid live. Zodra de prijs in euro’s bekend is zullen we het bericht zo snel mogelijk updaten, maar naar verwachting zal dit simpelweg €499 gaan worden.

Microsoft maakt daarnaast bekend dat de Xbox All Acces-service uitgebreid gaat worden en nieuwe tiers voor de Xbox Series X en Series S zal toevoegen. Voor $25 heb je dan een Xbox Series S met een abonnement op Live Gold en Game Pass. Voor een Series X mag dan weer $35 per maand worden neergelegd. Vanaf november zal de dienst uitgebreid worden naar meerdere landen, maar vooralsnog is niet bekend of we in Nederland ook mogen aansluiten.

 

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s