De release van Assassin’s Creed: Valhalla stond officieel gepland voor 17 november, maar dankzij de bekendmaking van de releasedatum van de Xbox Series X heeft Ubisoft besloten om de release een weekje naar voren te halen.

Goed nieuws voor eenieder die reikhalzend uitkijkt om de rol van een heuse viking aan te nemen. Gezien de release van de Xbox Series X op 10 november plaatsvindt en Assassin’s Creed Valhalla naar diezelfde datum is geschoven in verband met die release, is Assassin’s Creed Valhalla dus automatisch één van de launchtitels van Microsoft’s nieuwe console. Op de Xbox Series X draait de game op 60 FPS in 4K en zijn de textures en ‘shadow quality’ een stuk beter dan op de huidige generatie consoles. Daarnaast maakt de game gebruik van de Direct Storage van de console waardoor laadtijden significant lager zijn en je je dus een stuk vloeiender door de open wereld kan bewegen.

Mocht je overigens niet van plan zijn een Series X of S te kopen hoef je je geen zorgen te maken. Ook op de Xbox One, PlayStation 4 en PC zal de game vanaf 10 november verkrijgbaar zijn. De game verschijnt ook nog voor de PS5. Cross-save is beschikbaar, dus wil je vast op de Xbox One aan de slag om later over te stappen dan kan je je progressie gewoon meenemen naar de nieuwe generatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s