De huidige generatie consoles lijkt verstoten van een nieuwe toevoeging in de Ninja Gaiden-serie, maar het ziet er naar uit dat we wel een collectie van de drie games die op de vorige generatie verschenen mogen verwachten.

Op de website van Game Source Entertainment, een van de grootste game distributeurs van Hong Kong, verscheen onlangs uit het niets een pagina voor Ninja Gaiden Trilogy voor zowel de PlayStation 4 als de Nintendo Switch. Inmiddels zijn beide pagina’s weer verdwenen, maar niet voordat een oplettende Redditor er een screenshot van genomen had. Volgens de website bevat de Ninja Gaiden Trilogy, vanzelfsprekend, een drietal games; Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge. De collectie zou in maart 2021 moeten gaan verschijnen. Onduidelijk is of het gaat om een remaster of simpelweg een heruitgave. Ook is er niet bekend of de game ook richting andere platformen komt, maar wellicht horen we meer op de Tokyo Game Show die eind deze maand plaatsvindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s