Nog altijd ziet men op verschillende gaming communities posts voorbij komen van gamers die zich voor het eerst gaan wagen aan The Witcher 3: Wild Hunt. En terecht. De RPG wordt gezien als een van de beste games van de afgelopen jaren en dus zal het voor velen geen verrassing zijn dat de game ook richting de PS5 en Xbox Series X komt. En nee, CD Projekt Red trekt hier geen Rockstarretje.

Gister kondigde de Poolse ontwikkelaar aan dat we de Complete Edition van The Witcher 3: Wild Hunt ergens in 2021 ook mogen gaan ervaren op de volgende generatie consoles. Zoals men mag verwachten wordt er grafisch het een en ander opgepoetst en zijn er wat verbeteringen aangebracht in de toevoeging van ray tracing en snellere laadtijden.

the_witcher_3_ps5_xboxseriesx_banner_1

Aangezien het de Complete Edition betreft vind je naaste de basisgame ook de twee uitbreidingen Blood and Wine en Heart of Stone. Gamers die de game voor het eerst gaan ervaren op de PlayStation 5 of Xbox Series X kunnen de game in een kekke verpakking oppikken, maar mocht je de game reeds hebben op de PlayStation 4 of Xbox One dan mag je (net als bij Cyberpunk 2077 van dezelfde ontwikkelaar) de next-gen versie zonder extra kosten binnentrekken. Ook PC gamers worden niet vergeten, want de opgepoetste versie komt ook die kant op en uiteraard ook voor nop als je de game reeds in je bezit hebt. Het is echter nog niet duidelijk of men reeds in het bezit moet zijn van de Complete Edition om in aanmerking te komen voor de upgrade. Ook een exacte release datum laat nog even op zich wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s