De voice acting in de game wordt door de Hollywood sterren Willem Dafoe, Daisy Ridley en James McAvoy ingesproken

Op de E3 van 2019 maakte Rockstar- en Ubisoft veteraan Luis Antonio en uitgever Annapurna Interactive bekend te werken aan een timeloop adventure game. De game vertoonde een stylistisch uiterlijk waarbij alles vanuit een topdown perspectief werd gespeeld.

In de game neem je de rol van de echtgenoot aan op wat in eerste instantie een romantische avond met je vrouw zou moeten zijn. De avond neemt een duistere wending als de politie je huis binnen stormt, je vrouw beschuldigt van moord en jou neerknuppelt tot je dood bent.

Als je weer wakker wordt blijk je je op exact hetzelfde moment te bevinden als vlak voordat de politie naar binnen stormt. Aan de speler is de taak voorgelegd om uit te zoeken wat er is gebeurt en het mysterie op te lossen.

Tijdens de  Gamescom Opening Night Live maakte Annapurna bekend dat Willem Dafoe (Boondock Saints, Spider-Man), Daisy Ridley (Star Wars, Murder on the Orient Express) en James McAvoy (X-Men: First Class, The Last King of Scotland) hun stemmen verlenen aan het spel.

Er is nog geen exacte release datum bekend gemaakt maar de game komt dit jaar uit voor Xbox One, Xbox Series X en Windows.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s