Fall Guys: Ultimate Knockout is populair. Zo populair dat het de meest gedownloade PlayStation Plus-titel allertijden is. Ook op Steam doet de game het met meer dan 7 miljoen verkopen erg goed. Logisch dus dat Gijs de game een dikke 8.5 gaf in zijn review. En het ziet er naar uit dat de game ook in Season 2 nog volop gespeeld gaat worden.

Tijdens het live-event van de Gamescom (Opening Night Live) gaf ontwikkelaar Mediatonic ons een eerste blik op wat ons te wachten staat in het tweede seizoen van de Battle Royale game. Season 2 zal een middeleeuws thema hebben en dus zijn de nieuwe courses geinspireerd op middeleeuwse quests en zijn er nieuwe kostuums met een middeleeuws tintje. Season 2 wordt ergens in oktober verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s