LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zou in eerste instantie ergens dit jaar nog verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Switch en PC, maar gister maakte Traveller’s Tales tijdens het Gamescom Opening Night Live event bekend dat de game pas in het voorjaar van 2021 komt.

In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zijn alle negen films (de prequels, originele trilogie en sequels) vertegenwoordigd en kan je zelf bepalen in welke van de negen films je het verhaal begint. In de nieuwe gameplay trailer die men gister deelde zien we hoe een aantal iconische momenten, personages en locaties uit de films er in LEGO uit zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s