Waar hordes aan gamers zich nog dagelijks vermaken met Fall Guys: Ultimate Knockout of nog bezig zijn met de campaign van Call of Duty: Modern Warfare 2, komt PlayStation met een tweetal nieuwe games welke vanaf 1 september te downloaden zijn voor Plus-leden.

Volgende maand mag men zich gaan wagen aan Street Fighter V en PlayerUnknown’s Battlegrounds (ook wel PUBG genoemd). Zoals het er naar uitziet betreft het echter de “standaard” versie van Street Fighter V en dus niet de Champion Edition die is voorzien van de extra personages en stages.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s