Met de release van PES 2021 om de hoek, wordt het tijd om wat cover art te laten zien. De game komt uit op 15 september 2020, en vandaag is de cover art bekend gemaakt. De nieuwe cover toont Lionel Messi en Christiano Ronaldo, naast Marcus Rashford (Manchester United) en Alphonso Davies (Bayern München).

Bijzonder aan deze editie is dat Konami dit jaar Konami geen nieuwe game uitbrengt, maar een season update voor de vorige game. De update bevat geen nieuwe mechanics of gameplay, maar zal vooral cosmetische veranderingen hebben. PES 2021 is vanf 15 september beschikbaar op PS4, Xbox One en PC, maar zal niet compatible zijn met de PS5 en Xbox Series X.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s