Jawel, je leest het goed, Airplane Mode is een aankomende game release waarbij je als passagier een vlucht mee kan pikken in real time, met realistische situaties en ervaringen.

Wat maker Hosni Auji dacht bij het maken van de game? Geen flauw idee, maar misschien waren games als Train Simulator, Farm Simulator en zelfs Microsoft Flight Simulator net even wat te intens voor het brein achter Airplane Mode, en kreeg hij zo het idee voor deze game.

In Airplane mode doe je exact waar je normaal het meest tegenop ziet als je op vakantie gaat. Zes uur lang “genieten” van matige in-flight-entertainment, ondermaats eten, huilende baby’s en een telefoon die 90% van de vlucht op de laatste paar procenten van leven zitten. Verder geeft de game ook aan features te hebben met onder andere snacks, premium beverages, random events zoals turbulentie, slechte wifi, vertragingen en nog veel meer.

Mis jij vliegen ook zo ontzettend? Dan kun je deze game binnenkort zo vaak spelen als je verlangt! De game is nog niet uit, maar je kan deze wel alvast toevoegen aan je wishlist op Steam, om een notificatie te krijgen zodra deze beschikbaar is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s