Wie al wat jaartjes meedraait in de wondere wereld van het gamen heeft ongetwijfeld al aardig wat uurtjes in Tony Hawk’s Pro Skater doorgebracht of er anders in ieder geval een keer van gehoord. Zoals bekend mogen we binnenkort opnieuw aan de slag met de eerste twee (en volgens velen de beste) games in Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 en wel in een compleet nieuwe jas.

Vandaag komt Activision met de launch trailer van deze langverwachte remake en zien we de nodige ollie’s, nollie’s, grinds, kickflips en grabs voorbij komen. Zoals we gewend zijn van de Tony Hawk-games wordt de trailer uiteraard voorzien van een lekkere soundtrack. Voordat we aan de slag kunnen moeten we nog even geduld hebben, daar de game pas vanaf 4 september ook effectief verkrijgbaar zal zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s