Crysis Remastered is inmiddels een kleine maand beschikbaar voor de Nintendo Switch Vandaag maakt Crytek bekend dat de remaster game die “vroeger” menig PC liet opstijgen ook een release krijgt op de PC, Xbox One en PlayStation 4 op 18 september.

Het feit dat de versie voor deze platformen wat later komt is niet zomaar. De remaster wordt voorzien van verbeterde textures en zal op de PC ook 8K ondersteunen, HDR support hebben en wanneer je in het bezit bent van een Xbox One X of PlayStation 4 Pro kan je de eerste Crytek game voorzien van ray tracing ervaren.

In Crysis, die voor het eerst in 2007 verscheen, ga je bewapend met een Nanosuit de strijd aan met buitenaards gespuis op een Noord-Koreaans eiland. In de onderstaande trailer laat Crytek ons zien wat er op grafisch vlak zoal verbeterd is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s