Agent 47 draait al aardig wat jaren mee en heeft al een hoop van de wereld gezien. In Hitman 3 doet hij onder andere Dartmoor in Engeland aan en dat is uiteraard reden voor een nieuwe trailer. Daarnaast maakt IO Interactive bekend dat de game een Epic Games Store Exclusive is; zij het tijdelijk.

Een maand of twee geleden werden we al getrakteerd op wat gameplay waarin we Agent 47 in het altijd zonnige Dubai aan het werk zagen. Vandaag leren we dat ook het regenachtige Engeland niet veilig is voor de gewiekste huurmoordenaar. Dartmoor, Engeland staat bekend om haar mythen, legendes en mysterie’s en niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Thornbridge Manor. In de onderstaande trailer zien we wat beelden van een van de missies die beschikbaar zullen zijn in Dartmoor en zien we dat Agent 47 zich een heuse detective kan wanen.

Naast deze nieuwe onthulling maakt IO Interactive ook bekend dat Hitman 3, die we in januari 2021 mogen verwachten, het eerste jaar exclusief verkrijgbaar zal zijn op de Epic Games Store, mocht je de game op de PC willen spelen.

Naast een release op de PC verschijnt Hitman 3 ook op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s