Er zijn een paar dingen zeker in het leven: je wordt geboren, je gaat dood en ieder jaar verschijnt er een nieuwe Call of Duty. En dit jaar wordt het een koude bedoening.

Afgelopen weken werd er op het net druk gepuzzeld dankzij een aantal hints die Activision gaf over de nieuw te verschijnen shooter. Zo kregen een aantal YouTubers die zich vooral bezig houden met Call of Duty een diaprojector opgestuurd waarmee ze, zo bleek later, op bepaalde plekken op maps van Black Ops 4 en Warzone gewezen werden. Dat, in combinatie met de nodige puzzels en het ontcijferen van verschillende berichten leidde tot de naam Call of Duty: Black Ops Cold War. Gister kwam Activision met een teaser waarin ze officieel bevestigen dat dit inderdaad de titel van de nieuwe Call of Duty wordt. Veel wijzer worden we van de teaser echter verder nog niet, maar op 26 augustus wordt de game wereldwijd onthuld.

De verwachting is dat de game nog dit jaar verschijnt voor de PC, PlayStation 4, Xbox One en de nieuwe PlayStation 5 en Xbox Series X.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s