En ook deze keer worden games als The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Hollow Knight, The Last of Us, Doom 64, Sonic Heroes, Final Fantasy VII Remake, Metal Gear Solid, Jet Set Radio en Metroid Fusion erg snel gespeeld door gamers die daarmee meteen een mooi bedrag bij elkaar sparen voor een goed doel, in dit geval Artsen Zonder Grenzen.

Deze versie van Summer GDQ had eigenlijk al een tijdje terug moeten plaatsvinden, maar zoals met elke conventie dit jaar werd deze uitgesteld vanwege het Corona virus. Dit is ook meteen de reden dat dit jaar het hele evenement online is. Summer GDQ wordt tot en met 23 augustus uitgezonden op Twitch

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s