Gamedeveloper Darren Bridges van Sucker Punch Productions heeft aangegeven dat Ghost of Tsushima een online multiplayer modus krijgt met co-op missies.

Een officiële releasedatum is echter nog niet bekend gemaakt, maar wat wel bekend is is dat deze mode als gratis download beschikbaar wordt. Het wordt wel alleen een co-op modus en geen PvP, waarbij er een 2-speler en een 4 speler-modus komt. In de 4-speler modus zul je samen met je vrienden steeds moeilijkere survival (een soort Horde-modus) missies moeten zien te overleven. In deze missies kan je kiezen uit 4 nieuwe klassen die allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben. De klassen waar je uit kunt kiezen zijn een jager, een Ronin, een samoerai en een sluipmoordenaar. Wat deze allemaal precies kunnen is echter nog niet bekend gemaakt.

De 2 speler modus gooit je samen met een vriend in steeds moeilijker wordende verhaal missies. De gevechten die je misschien nog kent uit de basisgame vormen de basis voor deze mode maar “Legends” voegt daar magie aan toe, waarbij de coördinatie tussen jou en je vriend essentieel is om te overleven. Naarmate de uitbreiding dichterbij komt zullen er meer details bekend gemaakt worden over bijvoorbeeld klassen en customization.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s