Een paar oplettende fans hebben de “verwachte” prijs kunnen uitrekenen van de nieuw uit te komen Xbox Series X.

Maar hoe hebben deze fans dit dan gedaan?. Het begint met de gecombineerde Promotie actie van Halo en Monster Energy. In deze actie kon je zoals met zoveel van deze acties, extra XP krijgen, maar waar het om gaat is het feit dat Monster je ook de kans geeft om fysieke prijzen te winnen, waaronder dus een Xbox Series X. Nu is het zo dat het in Amerika verplicht is om je “Aproximate Retail Value” oftewel de retail verkoopprijs van je prijzen te vermelden. De totale waarde van alle eerste prijzen was $ 119.998.- en er waren 200 Series X te winnen, dus een simpel rekensommetje leert ons dat elke prijs dus $ 599,99 waard is. Het is dus aan te nemen dat de verwachte prijs van de nieuwe Microsoft console rond de 599 euro zal zijn.

Disclaimer: Dit zijn nog steeds geruchten en de prijs is nog steeds niet bevestigt door Microsoft zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s