Donderdag lanceerde ‘The Creative Assembly’ A Total War Saga: Troy op de Epic store en deze is ook meteen door 7.5 miljoen mensen geclaimed.

De game was 24 uur gratis te downloaden en dit werd dus ook massaal gedaan. De chief product officer was nogal overdonderd door de hoeveelheid animo voor de game en reageerde mert:“We waren optimistisch, maar konden zoveel enthousiasme niet voorspellen”, “het is ongelofelijk om met Epic samen te werken om deze gloednieuwe release gratis weg te geven, we kunnen nu zoveel nieuwe strategie spelers verwelkomen zowel nieuw als oud om de ongelofelijke saga te ervaren. We zijn erg blij“.

Het verhaal van de game is gebaseerd op de Ilias van Homer en gaat natuurlijk grotendeels over de aanval op Troje door Agamemnon, de broer van de Griekse keizer Menelaos, wiens vrouw veroverd werd door Paris, de prins van Troje. Je doel is om een alliantie te smeden tussen verschillende partijen en zo een krijgsmacht te verzamelen om zo naar Troje te trekken.

Overigens is Troy helaas niet meer gratis te krijgen. Je kan de game nu voor 49,99 euro aanschaffen op de Epic Store en als je de game aan je Steam catalogus wil toevoegen zul je helaas een jaartje moeten wachten want Troy blijft namelijk een jaar exclusief op de Epic Store.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s