Microsoft heeft bekend gemaakt dat de nieuwe console in november gelaunched zal worden.

In een blog-post heeft de tech-gigant uit Redmond bekend gemaakt dat de next-gen console in november gelaunched zal worden, wat betekent dat op moment van schrijven er nog maximaal 110 dagen gewacht hoeft te worden!

Microsoft stelt verder in de blog-post dat de Xbox Series X met duizenden games wordt gelaunched. Het overgrote deel van deze titels betreft games voor de Xbox One, die ook speelbaar op de nieuwe console zullen zijn. Dit jaar worden naar verwachting meer dan 100 ‘optimized for Xbox Series X titles’ worden gereleased.

Tech-website The Verge heeft een foto van de verpakking in handen gekregen waaruit zou blijken dat de Xbox Series X op 6 november gereleased zal worden. Dit zou zo’n drie weken voor Thanksgiving zijn, het traditionele Amerikaanse feest wat op 27 november wordt gevierd. Tevens kan hiermee worden ingespeeld op de Black Friday, de vrijdag voor Thanksgiving waar winkels stunten met enorme aanbiedingen.

De verwachting is dat de nieuwe console van Playstation in dezelfde maand wordt gereleased, maar hier heeft Sony nog niks bekend over gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s