De hoog geanticipeerde launch-game voor Xbox Series X zal toch niet tegelijk met de nieuwe console uit gaan komen, laten Microsoft en 343 Industries in een bericht weten.

Wanneer de game dan wel uit moet komen is nog niet bekend gemaakt, maar op Twitter laat het hoofd van 343 industries Chris Lee weten dat het voornamelijk te maken heeft met het hele “Covid-19-work-at-home” beleid dat het bedrijf volgt uit veiligheid voor hun werknemers.

 

Het zal een flinke tegenslag zijn voor Microsoft aangezien de titel bij de laatste presentatie groots aangekondigd werd als één van de belangrijkste titels voor de nieuwe console. Vlak na deze presentatie was er echter ook flink wat kritiek ook de game vanwege de graphics waarna de studio ook meteen verbetering heeft beloofd, dus misschien dat het uitstel daar ook deels mee te maken heeft. We zullen dus in ieder geval tot 2021 moeten afwachten om een nieuwe Halo game te kunnen spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s