De nieuwe controller was reeds bekend, maar de uitgebreide beschrijving op de doos laat wat meer informatie los over de S-versie van de aankomende console-serie.

Dat er een compleet nieuwe versie zit aan te komen van de Xbox is natuurlijk geen verrassing, evenals de controller die afgelopen november al werd aangekondigd tijdens The Game Awards. Wat we tot voor kort nog niet met zekerheid konden vertellen, is of er naast de ‘Series X’ ook een S-variant zou komen. Dat laatste wordt bevestigd in een aantal Twitter-berichten van gebruikers Zak S en Tiny Rakan, die de verpakking van de nieuwe controller postten.


(Zak S)


(Tiny Rakan)

Wat we duidelijk kunnen opmaken uit deze verpakking is in ieder geval dat de controller speelbaar gaat zijn op de Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10, Android en iOS. Dit is de eerste keer dat de Xbox Series S bij naam genoemd wordt. Wat we verder zien is alle informatie die reeds bekend was. Zo is er (nog steeds) geen accu meegeleverd maar slechts 2 AA batterijen, is de controller aan te sluiten via USB-C (waarvan de kabel niet meegeleverd wordt) en komt er ook hiervoor een los verkrijgbare adapter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s