Het team van Rocksteady heeft via hun officiele Twitter-account laten weten bezig te zijn met een nieuwe Suicide Squad game.

De tweet toont de onderstaande afbeelding van Superman, met een soort Suicide Squad crossair op zijn hoofd. Bronnen melden dat het om een Suicide Squad Vs Justice League game zal gaan. De reacties op de Tweet zijn echter niet echt positief, want veel mensen hoopten op een nieuwe Superman dan wel Batman game en zijn erg teleurgesteld. Laten we hopen dat Rocksteady dit alles toch nog een positieve draai kan geven door op 22 augustus op het DC-Fandom Event meer uitleg te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s