De man die in juni voor een nog steeds onbekende reden werd geband van Twitch, doet zijn kunstje dit keer op YouTube en niet geheel zonder succes.

In juni kreeg Guy “Dr DisRespect” Beahm nog een permanente ban van Twitch en was hij weken offline zonder dat mensen ook maar enig idee hadden waarom hij geband was. Op donderdag kondigde Beahm aan dat hij weer terug zou keren maar deze keer op YouTube. In de stream die begon met 24 uur muziek en meer dan 500.000 viewers, gaf hij fans de kans een (betaald $5,-) abonnement te nemen op zijn “Champion’s club”. In de eerste 30 minuten van de stream kondigde “The Doctor” aan dat er al 15 miljoen* (*dit zijn er duizend maar hij haalt die twee vaker door elkaar) “Champions” zijn, zich hadden aangemeld.

Beahm begon de stream door te vertellen dat een hoop mensen wilde weten waarom hij nou geband was en dit was zijn antwoord: “I want you to look me in my fucking eyes when I say this; I really want you to look me in my eyes when I say this. We still have no idea. We have no idea. ‘Yeah, right dude, I’m not buying that one.’ Bunch of phonies. We have no idea. And I’m gonna tell you this right now: As far as I’m concerned, we didn’t do anything to warrant a ban, let alone how they ended up banning us. No communication before. No reaching out. Boom. Done.”

Nu gebruikt Beahm de Twitch ban natuurlijk mooi in zijn voordeel en heeft hij een groot deel van van zijn volgers al weten te binden aan zijn Youtube account. Hij is vooralsnog solo en staat bij geen groot bedrijf onder contract. Op de vraag wat hij verder gaat doen met zijn carrière zegt hij alleen dat het “Business as usual” is. Ook geeft hij aan voorlopig alleen via Youtube, Facebook en zijn eigen site te gaan streamen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s