Ben je op zoek naar waterkoeling voor je videokaart, maar durf je nog geen custom loop aan voor je systeem? Dan heeft Alphacool misschien wel de oplossing voor je.

AIO (all-in-one) koeling voor je CPU kennen we al jaren, maar wilde je waterkoeling voor je GPU dan moest je zelf een “custom loop” aanleggen. Dit is iets waar best wat planning, tijd en vooral geld in gaat zitten. Dat moet makkelijker kunnen moeten volgens de mensen van Aphacool, en komen nu met een all-in-one koeler voor je videokaart, zolang deze behoort tot de RX 5700 (XT) lijn van AMD of de RTX 2070 tot 2080 series (inclusief supers). Bij allebei de merken gaat het echter wel om de referentie modellen van de genoemde kaarten, maar later komen ook de board-partners aan bod.

Met De Eiswolf 2, zoals de koeler toepasselijk heet, biedt Aphacool een mooie tussenoplossing voor mensen die het misschien nog niet aandurven om zelf een loop aan te leggen, maar wel de prestaties willen van waterkoeling. De set komt met het Eisblock Aurora-waterblock die zowel de GPU, het geheugen als de VRM’s koelt, een nieuwe stillere pomp en een NeXxos ST30 240mm koperen radiator waarop twee 120mm Aurora Lux pro fans zijn geplaatst. Natuurlijk zijn zowel het waterblock en de fans voorzien van ARGB.

Verder is bekend gemaakt dat alle onderdelen, op de pomp na, ook los verkocht gaan worden. Dit is zodat je later dankzij de quick-release-verbindingsstukken je set nog kan uitbreiden, met bijvoorbeeld een CPU-koeler. De prijs van de Eiswolf 2 wordt 194,95.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s