Er zullen geen grote aankondigingen over de Playstation 5 worden gedaan, maar in plaats daarvan zal de aflevering focussen op third-party games voor PS4 en PS VR. Daarnaast zullen er updates zijn over de third-party en indie games die werden aangekondigd op de showcase voor PS5.

State of Play start komende donderdag om 22.00 Nederlandse tijd, en duurt meer dan 40 minuten. Je kan de aflevering bekijken via Youtube en Twitch. Sony laat weten dat de aflevering nieuwe gameplay footage zal bevatten, maar ook game updates.

Eerder vandaag kwam Sony ook al met andere informatie wat betreft de PS5. Op hun blog werd duidelijk dat speciale accessoires, zoals officiële race wielen of flight sticks, ook zullen werken voor PS5 games, en de ondersteunde PS4 games. Hetzelfde geldt voor Platinum, Gold Wireless en third party headsets (als ze verbinding maken via USB of audio jack), Move Motion Controllers, VR Aim Controllers en de Playstation Camera. De kanttekening daarbij is dat de Playstation Camera een speciale adapter nodig zal hebben, waar later meer informatie over komt. Als je overstapt naar de PS5 zal je weinig aan je Dualshock 4 hebben; die kan je dan alleen nog voor ondersteunde PS4 games gebruiken. Voor nieuwere games zal je toch een DualSense wireless controller nodig hebben.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s