Ontwikkelaar OSome en uitgever Microids hebben aangekondigd dat er een remaster (of zoals ze het zelf noemen een romaster) van Asterix en Obelix XXL in ontwikkeling is.

De originele game kwam uit in 2004 uit en liet speler met de welbekende Galliërs door Gallië, Griekenland, Egypte en Rome reizen om hordes Romeinen te verslaan en hiermee de dorpelingen weer te bevrijden.

De remaster biedt buiten de verbeterde graphics, animaties en camerapunten ook nieuwe gameplay-elementen en twee nieuwe gamemodes. Wat dat laatste in gaat houden is helaas nog niet bekend. Wel bekend is dat de zogeheten ‘Romaster’ gaat uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, Switch en de PC op 22 oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s