Zoals elk jaar komt er weer een nieuwe Call of Duty aan, wat zoals altijd gepaard gaat met acties van o.a. Doritos en Mountain Dew. Dit keer heeft Doritos echter een “oopsie” gedaan in het beschermen van hun nieuwe promotiemateriaal.

Zoals de meeste bedrijven inmiddels weten, heeft bijna iedereen in 2020 een smartphone met camera, waar soms wat gevoelige informatie mee vastgelegd kan worden. In dit geval wat het Twitter account @TheGamingRevo3, die via een DM de foto’s doorgestuurd kreeg. Volgens deze foto’s gaat de nieuwe CoD dus Call of Duty: Black Ops Cold War heten, gaat er op 5 oktober 2020 een promotie actie van start  en zou deze de speler een jaar lang dubbele XP bieden. Een soortgelijke actie gebeurde vorig jaar ook met Call of Duty: Modern Warfare. Die game kwam ongeveer 3 weken later dan de actie startte uit.

Deze lekken komen overeen met eerdere berichte die tevens aangaven dat deze game zich af zou spelen in de koude oorlog, specifiek de Vietnameese oorlog tussen Amerika en de Vietcong. De game zou ook alle perspectieven van dit slagveld laten zien, door te wisselen van kant zodat je game zodat je zowel vanuit Amerikaans/Zuid-Vietnamees en vanuit het Vietcong perspectief kan spelen.

Natuurlijk zijn release data dankzij de hele coronacrisis wel met een korreltje zout te nemen, maar misschien dat Activision dankzij de misser van Doritos snel zelf met nieuws komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s