Hoewel we nog even mogen genieten van de PS Plus games van vorige maand (Erica, NBA 2K20 en Rise of the Tomb Raider), staan de “gratis” games die bij je PS Plus abonnement zitten alweer bijna voor je klaar!

De games die vorige maand deel uitmaakte van de 10-jarige PlayStation Plus viering, vielen niet overal goed in de smaak. NBA 2K20, waarbij je frequenter kan gokken dan bij een gemiddeld avondje Holland Casino, Rise of the Tomb Raider, een game uit 2016 en Erica, een game die (meestal) te koop is voor minder dan 5 euro. Deze maand komt de abonnementsdienst echter met wat (naar mijn mening) betere games op de proppen.

Vanaf 28 juli kun je namelijk al genieten van Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remaster, waarvan het origineel uitkwam in 2009 en de remaster aangeboden werd op de PlayStation Store vanaf maart 2020. De tweede game op de lijst deze maand is de hilarische en gloednieuwe game genaamd Fall Guys: Ultimate Knockout. Deze hilarische mass-multiplayer game is zo ontzettend nieuw, dat deze pas op 4 augustus de release heeft staan, wat ook exact de datum is vanaf wanneer je deze game kan gaan claimen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s