Na overpopulatie in GTA Online en een gebrek aan content in Red Dead Online heeft Rockstar nu updates aangekondigd.

De vraag om content in Red Dead Online was al tijden erg groot, maar zelfs zo groot dat de spelers zich als clowns verkleedden om te protesteren tegen het feit dat ze al 7 maanden geen update meer hebben gehad. Rockstar beantwoordt die vraag nu door op 28 juli de ‘The New Frontier’ update te brengen. Hierbij zou het gaan om een flinke update die spelers moet introduceren in de geheimen van het naturalisme, die als onderdeel komen van een compleet nieuwe rol. Veel meer is er nog niet bekend over deze update, echter weten we inmiddels wel dat er dankzij feedback vanuit de community een aantal features en bug fixes worden toegevoegd. Ook wordt er voor dit nieuwe “seizoen” een nieuwe ‘Outlaw Pass’ toegevoegd. 

Voor de liefhebbers van GTA Online die, zoals zo vele, de laatste tijd overspoeld worden met hackers, cheaters en modders die de game veelal gratis hebben kunnen claimen bij Epic, is er ook goed nieuws aan de horizon. Rockstar laat weten dat er inmiddels honderdduizenden accounts gebanned zijn en dat ze steeds meer controle krijgen over de boel. Verder heeft Rockstar ook nog aangegeven dat er nog steeds nieuwe content uit gaat komen, onder andere in de vorm zijn van een aantal kleine events deze zomer evenals een Heist update, waarbij de Heists naar een compleet nieuwe locatie gebracht worden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s