Na het discutabele succes van de eerste Sonic The Hedgehog film, is er inmiddels aangekondigd dat er een deel twee op komst is.

Pakweg 2 jaar geleden kregen de makers van de film een zogeheten shitstorm over zich heen, nadat er een trailer uit kwam met een enigszins vervormde blauwe egel. Luisterend naar de community, paste de makers dit aan om de snelle vriend nét even wat meer op zijn SEGA versie te laten lijken. De eerste film kwam uit met gemixte recensies, maar over algemeen kwam de film mee als “meevaller”.

Voor het tweede deel zien we zowel schrijvers Pat Casey en John Miller terug, evenals regisseur Jeff Fowler. Wel moeten de fans nog even wachten, want met een releasedate van 8 april 2022, is de film nou niet bepaald om de hoek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s